Case Study

Please be seated

Please Be Seated, comprises of a series of rising and falling concentric circles, providing benches and arches for people to sit on and walk under. It is a collaboration between Arup and British designer, Paul Cocksedge, to transform Finsbury Avenue Square at Broadgate, London with a large-scale community installation and was part of the annual London Design Festival.

The unique installation uses timber sourced from reclaimed scaffolding planks and galvanized steel scaffolding poles to bring focus to the reuse and repurpose of construction waste.

Having been moved from London’s Broadgate, there are plans to re-erect the installation in a new location.

Case Study
English
Download

European General 
Galvanizers Association

Follow us and keep up to date
©2022 EGGA | Privacy Policy
Site by Fortico Media
downloadmagnifiercrosschevron-down